Vattendroppar är jätte spännande

Jag älskar vattendroppar. Jag tycker de är jätte spännande. Vad händer med dem? De bara försvinner… men ingenting försvinner bara så här. Och jag kommer inte att rasta tills jag vet vart de tar vägen. Och sen är det ju även urkul att fånga de. 

Jag älskar när matte och husse vattnar blommorna som hänger vid stolplyktan… för då blir det full fart i början och sen droppar det bara då och då … men man vet aldrig när nästa droppe kommer… och det är spännande.

 Så låg jag alltså där under lyktan och väntade på dropparna…

 

Och så väntade jag tålmodig tills matte fyllde på med mer vatten. Jag ignorerade även grannvovven Wilson (inte att blanda ihop med min bästis, Schäfern Wilson!) som är så intresserat nu när jag löper.

 

Det här är Wilson som trånar… 😉

Kategorien: Vatten | Schlagwörter: , , , | Hinterlasse einen Kommentar

Beitragsnavigation

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

w

Verbinde mit %s

Bloggen auf WordPress.com.

%d Bloggern gefällt das: