Utflykt till havet

Idag har jag haft det jätte kul. Matte och husse och jag åkte till havet och husse hjälpte en arbetskompis att fiska. De åkte ut med en båt och kom tillbaka med nio fiskar. Sen lärde arbetskompisen hur man får fileer ur fiskarna. Det luktade så gott! Arbetskompissen (han heter Perra) luktade så hemskt gott… hela hans kläder luktade fisk. Mmmmmm…

Sen var det jättekul för jag fick ströva omkring på egen tass utan att matte eller husse följde med hela tiden och utan kopplet. Vad jag hatar kopplet!!! Men som sagt, idag var jag på „fri tass“ och bara när jag gick för långt bort, ropade de efter mig. Men det var helt ok… jag kände ändå doften av frihet.

Och så fick jag även korv från Perra och hans fru Carina och det smakade jättegott. Även matte gav mig lite bulle… det brukar hon inte alls göra.

Jag har även gömmt lite fiskrestar som jag hittade vid stranden. De ska jag hämta nästa gång vi åker dit… fast, jag har ingen aning när det kommer att ske. Det är ju dumt….

 

Jag var i alla fall rejält trött när vi åkte hem och somnade på bilens baksäte.

Det var en riktig skönt dag!

 

Kategorien: Vatten | Schlagwörter: , , , , , | Hinterlasse einen Kommentar

Beitragsnavigation

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

w

Verbinde mit %s

Bloggen auf WordPress.com.

%d Bloggern gefällt das: