Jag kan simma!

Nu vet jag att jag kan simma… fast jag tycker fortfarande att det är lite läskig faktisk.

Men sedan i söndags har jag kommit över rädslan skulle jag säga. Eller jag hoppas det… vi får se nästa gång vi går till badplatsen. I söndags promenerade matte, husse och jag till en badplats och husse försökte att locka mig med godis i vattnet. Men han lyckades inte… hihi. Jag är ju inte dum. Tror han verkligen att jag inte fatta vad han planerar att göra? Hur som… plötsligen försvann han totalt i vattnet och bara huvudet stack ut. Och jag visste inte varför det var så och ville veta. Och då hoppade jag helt enkelt in i vattnet. Men jag får erkänna att jag inte tänkte på konsekvenserna. Först när jag kände all vatten omkring mig fattade jag att jag faktisk fick simma eftersom det var för djupt för att stå. Först var jag rädd men sen märkte jag ju att det gick bra. Men det är för tidigt att säga om jag kommer att göra det en gång till. För som sagt, lite rädd var jag ju.

Men matte har filmat det hela… då får ni se själva hur det gick till:

Sen fick jag även en tugben som jag ätit på en gång. Man blir ganska hungrig när man simma! 😉

Kategorien: Vatten | Hinterlasse einen Kommentar

Beitragsnavigation

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

w

Verbinde mit %s

Bloggen auf WordPress.com.

%d Bloggern gefällt das: