Godis ur lådan

Igår fick jag godis ur lådan!

Vad det är?

Kolla här:

Sen har jag även träffat Leona och lekt med henne… och „lånat“ en märgben som jag tog med mig i min trädgård och grävde ner den. Och senare på kvällen när jag var ute med matte och husse träffade vi även Cesar, en 17 månader gammal svart bulldogg, och hans matte. Då gick vi nere till parken och fick leka lite. Han blev dock lite besvärlig på slut och så fick jag tillrättavisa honom. Men han förstod och lämnade mig i fred sen.

Kategorien: Lek och spel, Mitt Liv | Hinterlasse einen Kommentar

Beitragsnavigation

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

w

Verbinde mit %s

Bloggen auf WordPress.com.

%d Bloggern gefällt das: