Dagmatte, Daphne och Vardagslydnadskurs

Hej på er!

Nu har hösten kommit… det blir alltmer mörkare ute, det är kylig och fuktig i luften. Inget man tycker särkild om.

I söndags var jag hos min nya dagmatte Lena och Daphne och det var igen jätteskönt. Jag stortrivs hos de. Jag ville nästan inte åka tillbaka med matte och/eller husse när de hämtar mig. I söndags var det bara några timmer på eftermiddag men igår var det en hel dag… och ändå var det jätteskönt. Då har matte och husse hittat en riktig riktig bra dagmatte åt mig. Jag är jätte nöjd med de. Men när jag sen är hemma, är jag urhungrig… det är nog de långa promenader vi gör.

Och så var det dags för en ny hundkurs igår. Den här gången är det Vardagslydnad steg 2… men jag får säga att jag känner mig som en gammal tant där. De andra hundar är ju alla bebissar!!! De kommer precis från valpskolan! Hihi, den ena killen, TinTin, var nästan rädd när vi på slut fick nosa på varandra. Men det märktes att han ändå även var jätte nyfiken. Det påminner mig faktisk lite hur jag var när jag var yngre. 😉

I alla fall har matte kastat ost på marken som jag inte fick ta… det är ju sååå elak av henne!!! Jag fick bara promenera runt omkring med henne men inte ta osten. Vad är det för dumheter? Hoppas att inte hela kursen är så!!! Fast, på slut fick jag ju ostbiten men den tiden innan … det var ju nästan tortyr!!!

Idag är jag hemma med husse som ville måla huset men det regnar ju. Vi får se vad han hitta på för kula grejer att göra, hihi.

Kategorien: Hundkurs, Mitt Liv | Hinterlasse einen Kommentar

Beitragsnavigation

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

w

Verbinde mit %s

Bloggen auf WordPress.com.

%d Bloggern gefällt das: