Lång promenad utan koppel!!!

Idag fick jag chansen att visa hur duktig och vuxen jag har blivit. Men jag ska berätta om dagen från början…

Det var urkallt när jag och matte gick ut imorse. Solen sken men det var bara 7 grader varmt… tillbaka hemma la jag mig i solen som kom in från fönstret för att värma upp mig.

På eftermiddag gick vi ut och promenerade. Solen sken och det var varmt och jag fick gå utan koppel en ganska lång sträcka. Det kändes jättebra att inte vara kopplat även om jag stannade nära matte hela tiden. Det tyckte hon jättemycket om för hon berömde mig mycket och jag fick många godis och ostbitar. Vi tränade även lite t.ex. att jag inte fick ta godisen som hon kastade på marken och inkallning och lite sånt. Idag fick jag som sagt även promenera hela vägen längs vattnet fram till den stora vägen utan koppel. Och det kändes så bra att matte var så glad och nöjd.

Och jag bara älskar naturen runtomkring Gästrike-Hammarbys dansbanan… visst är det fint, va?

Ute på den större vägen blev jag kopplat och så åt jag lite gräs och så luktade något jättespännande i diket…

Därefter lekte jag lite med matte ute i trädgården och när vi sen var inne igen var jag så trött att jag somnade.

Efter en stund åkte matte och husse iväg för att jaga (fast de säger „handla“) och när de kom hem berättade de att de såg en älgfamilj som gick över vägen vid Kungsgården… nära gården där Lena och Daphne bor! Jag är lite avundsjuk… jag vill också se en älg, jag visst inte ens hur den ser ut!!! Men de visade en film som matte gjorde (dags att hon få en bättre mobiltelefon med bra kamera!!!) och då såg jag att älgen är djuren som syns på skylterna längs den jättestora vägen. Det vore kul att få se en nån gång!

Kategorien: Mitt Liv | Schlagwörter: , , , | Hinterlasse einen Kommentar

Beitragsnavigation

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

w

Verbinde mit %s

Bloggen auf WordPress.com.

%d Bloggern gefällt das: