Tittade på en kanin idag

När jag gick en lång promenad med Krister och Rut idag fick jag se får och så fick jag även titta i en bur med kaniner. De luktade jätte intressant!!! Skulle gärna träffa de utan bur faktisk. Krister och Rut berättade sen till matte att jag varit så duktig fast när vi träffade en katt då hade de svårt att hålla tillbaka mig. Suck, det är så svårt att behärska sig när man ser en katt.

Därefter vilade jag lite ute i solsken på trappen som var så härlig varmt.

Kategorien: Mitt Liv | Schlagwörter: , , | Hinterlasse einen Kommentar

Beitragsnavigation

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

w

Verbinde mit %s

Bloggen auf WordPress.com.

%d Bloggern gefällt das: