Veckorapport

Den här vecka var ganska ovanligt.
På måndag var jag hemma med husse som åkte iväg bara i några timmar. Tisdag och onsdag fick jag tillbringa hos Lena och Daphne och husse hämtade mig. Sen väntade jag på att matte skulle komma hem… men hon kom inte. När husse märkte att jag blev oroligt förklarade husse att matte är på en tjänstresa (vad der än ska vara) och skulle komma hem först på onsdag. Jag var jätteledsen men dagar gick och jag såg fram emot att se matte igen. Men mörkret kom dock ingen matte. Sen gick och la vi oss men matte hade ännu inte kommit. Först mitt i natten hörde jag nyckeln i låset och då visste jag att matte äntligen hade kommit hem. Vad glad jag var då! Fast det tog lite tid tills hon kom in i sovrummet. Husse hade också vaknat och så fick jag gosa en stund med henne.

På torsdag var det husse som kom hem sent och då var jag med matte på en lång promenad och sen lekte vi i trädgården i mörkret. Det var full fart och det var jätte roligt. Och nu är det fredag kväll och efter en kul dag med Lena och Daphne lekte matte, husse och jag med bollen i köket.

.

Just nu ligger jag på soffan och snarkar. Det är fredagsmys som det ska vara.

20121026-231128.jpg

20121026-234836.jpg

Kategorien: Mitt Liv | Hinterlasse einen Kommentar

Beitragsnavigation

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

w

Verbinde mit %s

Bloggen auf WordPress.com.

%d Bloggern gefällt das: