Matte och husse bortrest

Jo, då var det alltså så att varken matte eller husse hämtade mig i fredags kväll. Då hade jag inte sett husse i en hel vecka. Och nu är även matte borta. 😦

När jag började bli oroligt när det var hämtdags, förklarade Lena att matte och husse skulle hämta mig om några dagar och att jag skulle stanna hos henne och Daphne så länge. Jag var faktisk lite sur och ledsen att de hade åkt utan mig och så gick jag tillbaka till „min“ säng hos Lena för att fundera över saken.

Men å andra sidan, det är ju kul också hos Lena och Daphne. Vi tar långa promenader och så kan jag dragleka med Daphne. Och jag brukar vinna oftast, hihi. Och sen finns ju även Jan-Olov, Lenas kille, som jag tycker jättemycket om. Och även Lenas familj som är jättesnäll mot mig.

Fast, Lenas soffa i köket är för små. Då kan jag inte sträcka ut mig och sover som på soffan hemma. Men annars trivs jag jättebra.

Hm, kanske är det även bättre att vara här hos Lena iställe i Wien, där det finns så många människor, otrolig många illa luktande bilar, bara betong och ingen snö.

Ja, egentligen är jag glad att få vara i Kungsgården och inte i Wien!

20121223-120952.jpg

Kategorien: Mitt Liv | Hinterlasse einen Kommentar

Beitragsnavigation

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

w

Verbinde mit %s

Bloggen auf WordPress.com.

%d Bloggern gefällt das: