Fick skäll idag

De sista tre dagar var jag hos Lena och Daphne från lunchtid fram till kvällen och det var jättekul för vi gjorde fina långa promenad.

Idag var det matte som hämtade mig och jag var egentligen ganska duktig för jag satt kvar bredvid Lena när matte kom. Och när jag fick min varsågod sprang jag fram till matte men sen… Sen såg jag längre bort en hare och allt var glömt. Jag sprang efter den och varken hörde matte eller Lena ropa.

Efter en stund blev jag lite trött och då hörde jag mattes och Lenas rop. Haren var borta och så kom jag tillbaka till matte. Jag vet ju hur matte är och därför gick jag direkt till bilen och riktig… matte skällde och sa att jag skulle hoppa i bilen.

Jag har blivit så trött av jakten att jag började snarka redan i bilen på vägen hem.

Hemma ignorerade matte mig som straff för jakten men sen lade jag mig i köket på golvet mellan spisen och diskhon så att hon behövde kliva över mig flera gånger när hon lagade mat. Och det funkade… hihi.

Nu är vi vänner igen.
Egentligen vet jag ju att jag inte får jaga andra djur men det är en frestelse jag inte kan motstå. Det ligger i min natur! 😉

20130104-235318.jpg

Kategorien: Mitt Liv | Schlagwörter: , | Hinterlasse einen Kommentar

Beitragsnavigation

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

w

Verbinde mit %s

Bloggen auf WordPress.com.

%d Bloggern gefällt das: