Fick pedikyr i torsdags

I torsdags var jag hemma med husse som tyvärr inte hade mycket tid för mig eftersom han jobbade i källaren. Men sen kom han, ropade efter mig och så klädde han på mig. Vi gick ut och åkte bil… men vad besviken jag blev när han svängte fel, inte dit där Lena och Daphne bor! Och så undrade jag mig vart vi skulle åka?

Efter en stund stannade vi och ingenting hände… men sen, sen kom matte och klev in i bilen. Vad glad jag blev då! Och så åkte vi allihopa iväg igen. Det gick jätte sakta för det snöade rejält och man kunde inte se mycket. Alla bilar körde sakta och jag märkte att husse var ganska spänd bakom ratten. Sen svängte vi av motorvägen och in till Jennys Hund & Katt i Valbo. Vad bra, tänkte jag, för där får jag alltid godis! Jag fick mina klor klippta och sen en godis. Jag visade många av mina tricks och så fick jag även två godis till. Hihi, jag vet ju hur man manipulera människor!

Därefter köpte matte och husse en ny spårlinja och ett nytt biabädd eftersom Daphne säng har ju blivit lite trasig när jag var där över jul. 😦
Vid disken, när matte betalade fick jag även flera godis. Vad kul!
Jag tycker verkligen om de tjejerna som jobbar där. De är alltid jättetrevliga och ger mig godis.

Sen åkte vi vidare mot Gävle men det gick jätte jätte sakta. Snöovädret var fullt på gång. Husse körde bara i 50 km/t men ändå körda han om de bilar som körde i höger körfältet. Väl inne i Gävle klev vi ut vid Gefle Hund och Kattpraktiken. Jag tyckte det var jättespännande att sitta där (ensam den här gången, inga andra människor eller djur) och titta på alla människor som var där. Och de tittade på mig också med ett leende.
Sen fick vi gå in i ett av rummen och tjejen där tog något från ett skåp men jag kunde inte se vad det var. Ifall det skulle vara en godis tittade jag iaf jättesnäll mot henne… man vet ju aldrig. Även hon trodde förresten att jag är en Rhodesian Ridgeback men hon backade inte när husse berättade att jag är en kamphundblandis. Sen drog hon lite på pälsen på nacken och så kände jag lite men jag kan inte säga vad det kan ha varit. Hur som helst… därefter fick jag godis… konstig. Jag hade ju inte ens gjort ett trick! Men där det finns en godis, finns flera… och så gav jag tass och fick en godis till. Som sagt, jag vet hur man ska göra….hihi.

Sen gick vi ut igen och in i bilen och tillbaka. Men det tog jääääääättelång tid. Trafiken gick jätte sakta och sen stannade vi helt. Det hade skett en olycka och vi fick vänta. Egentligen tycker jag ju om att åka bil men inte när man bara står hela tiden. Och så blev jag även lite kyssnödig… det var inte så roligt. Men som tur var, gick det sen vidare och vi kunde köra till Sandviken. Där fick jag kliva ur bilen och kyssa och sen gick matte och husse in i en affär medans jag väntade i bilen. Det tog inte lång tid tills de var tillbaka och så åkte vi hem.

Och då var jag urtrött! Efter maten somnade jag på täcket i matrummen och hörde inte ens att matte och husse gick ner till vardagsrummet. Det tog nog en liten stund tills jag vaknade och så letade jag efter de. Väl nere hoppade jag upp soffan och lade mig mellan matte och husse och somnade vidare. Vad mysig det var.

Kategorien: Mitt Liv | Schlagwörter: , , , , | Hinterlasse einen Kommentar

Beitragsnavigation

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

w

Verbinde mit %s

Bloggen auf WordPress.com.

%d Bloggern gefällt das: