Promenad vid -10° C

Idag var jag med matte och husse på en lång fint promenad vid -10° C. Det var som sagt jättekul fast det var kallt. Jag fick gå med långkopplet och fick nosa nästan överallt. Kanon…. fast jag var lite besviken eftersom varken Leona eller Wilson var hemma. Vi promenerade till stället där jag skulle lära mig simma i somras och så gick vi även ute på sjön, men den var ju fryst. Var kul att se stället från andra sidan, så att säga.

Därefter var jag jättetrött igen… det hänger nog ihop med att jag löper just nu. Men så lade jag mig på täcket framför värmeelementet i matrummet och vilade tills det var tid för mat.

Här är några bilder från dagens promenad:

Diese Diashow benötigt JavaScript.

Kategorien: Mitt Liv | Schlagwörter: , , , , | Hinterlasse einen Kommentar

Beitragsnavigation

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

w

Verbinde mit %s

Bloggen auf WordPress.com.

%d Bloggern gefällt das: