En spännande dag

Dagen började riktig bra. När vi gick ut för på morgonpromenaden träffade vi Leona och hennes husse. Vi blev jätteglad vi båda två och ville leka på en gång. Men det fick vi inte. Först fick Leona sätta sig och sen var det min tur. Och först sen fick vi var sitt varsågod och så fick vi hälsa på. Sen fick Leona följa med till min trädgård där vi lekte som galningar. Det är alltid så kul med Leona. Hon är verkligen min allra bästa bästis!

Sen fick jag på mig bilselen och vi åkte iväg. Först trodde jag att vi skulle åka till Lena och Daphne med det var inte fallet. Vi åkte till Sandviken där matte parkerade vid stadsparken. Sen bytte hon bilselen till min vanligt sele och så fick jag sitta kvar i bilen och hon gick bort! Jag var jätte förvånade för det brukar hon ju inte göra. Lite oroligt blev jag också men jag var duktig och väntade tålmodig och tyst tills hon var tillbaka. Sen fick jag hoppa ur bilen och då såg jag tre andra hundar stå där omkring. Jag ville hälsa på och nosa på de men det fick jag inte. Det var ju tråkig. Och så fanns även Matilda, min f.d. lärare, på plats. Sen fick vi allihopa även promenera förbi varandra utan att hälsa på.

Det fanns en tjej, Varga, som också löpte och jag ville så gärna prata med henne för att utbyta erfarenheter men tyvärr fick vi inte. Varken hennes husse eller min matte tillät det. Det är ju elak!!!
Vidare var det en kille, en svart labrador, med men när jag kollade om han skulle vara lämplig som pappa till mina valpar, murrade och skällde han ut mig. Idiot! Det finns andra, snyggare killar där ute… jag behöver honom inte!
Och så fanns det en liten kille som gläfste hela tiden. Honom ignorerade jag mestadels. Hur som helst fick jag mycket skinkost under tiden i stadsparken och det är ju bra, va!

På slut försökte jag en gång till att komma fram till Varga men tyvärr var matte starkare… suck. När matten och hussen stod och pratade blev jag snart ganska kallt och var riktig glad när jag fick hoppa in i bilen för där var det varmt. Men matte stannade kvar ute och pratade med Matilda… i timmar eller så kändes det iaf. När hon äntligen kom till bilen sa jag åt henne att jag behövde kyssa och så gick vi en liten mini-sväng till. Och sen åkte vi hem. Snart därefter gick vi en promenad till för då var det bajsdags men det var inte så lätt att hitta en bra plats. Och sen träffade vi även Cesar, han som gjorde att min favoritboll gick sönder. Men vi fick inte hälsa på varandra men det är okay för mig. Han är inte bra att leka med för han har för korta ben.

Och väl hemma gick jag direkt till sängen och vilade en lång stund eftersom jag var sååå trött!

Imorgon är jag hos Lena och Daphne… det blir kul!

Kategorien: Hundkurs, Lek och spel | Schlagwörter: , , , | Hinterlasse einen Kommentar

Beitragsnavigation

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

w

Verbinde mit %s

Bloggen auf WordPress.com.

%d Bloggern gefällt das: