Matte är high!

Det säger hon iaf i sin egen blogg. Varför?

För att jag var så duktig och artig idag. Jag drog inte alls när vi var ute… inte på morgonen, inte på våren lång promenad och inte heller på kvällen. Eller… nästan inte. Underligt… det måste även jag erkänna. Men det var inte ens så svårt som jag trodde. Eftersom jag var ju så duktig fick jag ju ändå nosa överallt. Och så fick jag massor av godis.

Vi träffade även en annan hund och så fick vi hälsa på. Först var hon så ivrig och sen blev hon rädd och gömde sig bakom sin matte. Fegis! 😉

Men sen tog matte av kopplet och så kunde jag inte längre hålla mig och sprang bort efter en hare, som jag hade sett tidigare. Men han var för snabbt för mig och så återvände jag till matte. Och jag var igen jätteduktig och matte var jätteglad.

Vi kollade även om Wilson, min Schäfer-kompis, var hemma men det var han tyvärr inte. Vad syns. Hade så jättegärna lekt med honom.

Ärligt talat är det inte så hemsk att vara artig eftersom man får mycket beröm och många godis och matte blir så jätteglad. Och det är ju bra, va?

Och så har matte gjort några kort:

CIMG2178

CIMG2179

CIMG2180

CIMG2182

CIMG2184

CIMG2186

CIMG2189

CIMG2190

CIMG2191

CIMG2194

CIMG2195

CIMG2196

CIMG2197

CIMG2200

CIMG2203

CIMG2204

CIMG2205

CIMG2207

CIMG2209

CIMG2211

Kategorien: Mitt Liv | Schlagwörter: , , , | Hinterlasse einen Kommentar

Beitragsnavigation

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

w

Verbinde mit %s

Bloggen auf WordPress.com.

%d Bloggern gefällt das: