Lekdags med Leona

Yes Yes Yes… idag har vi äntligen träffat Leonas och hennes husse och så fick de följa med till min trädgård och så fick vi äntligen leka med varandra. Det var så kul med snö och med henne. Jag vet inte varför men med henne trivs jag bäst. Det känns om hon vore min syster, eller nåt sånt.

Kategorien: Lek och spel, Mitt Liv | Schlagwörter: , | Hinterlasse einen Kommentar

Beitragsnavigation

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden / Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden / Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden / Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden / Ändern )

Verbinde mit %s

Bloggen auf WordPress.com.

%d Bloggern gefällt das: