Kul utan kopplet!

Hela påskhelgen var superkul!
I söndags t.ex. var vädret jättefint. Solen sken från en blå himmel och matte och jag promenerade även två gånger ganska länge.

Först kollade vi om Wilson var hemma… men icke! Igen! Sen gick vi vidare längs Toretorpsvägen och förbi kossarna och hästar. Vägläget var blandat, ibland is, ibland slask eller helt torrt. Tassarna blev riktig smutsiga – men även mattes skor!

Vi badplatsen stod en bil och en familj var ute på isen och fiskade. Därför gick vi tyvärr vidare. Jag försökte att få matte att stanna men tyvärr lyckades jag inte. När matte löste kopplet var jag lite förvånade för jag trodde att hon skulle bara byta till långkopplet men nej… jag fick vara utan koppel! Jag var så förvirrade att jag gick vidare bredvid matte. Det tog sin tid tills jag fattade att jag var fri! Precis när jag insåg att jag skulle förbli löst, gick matte tvärs över vägen och uppe på åkern. Och jag föjlde med … och sen sprang jag hit och dit och fram och tillbaka för jag var så glad och lycklig och kände mig så otroligt bra! Och matte var glad för att jag var så glad! Jag kände att livet kom tillbaka till mig. Jag hade ju varit lite väl trött och slö de senaste dagarna och därför kom det nog fram med dubbel glädje!


CIMG3099

CIMG3104


Och ibland luktade det så spännande.

CIMG3113

CIMG3115

På vägen hem.
CIMG3118

Andra promenaden gick till dansbanan. Igen gick vi tvärs genom skogen eftersom vägen såg inte bra ut.
Även då fick jag vara utan kopplet en stund men sen märkte jag några människor ute på isen och sen blev jag kopplat. Men det var ok… jag var ju ändå redan ganska trött.

wpid-20130331_171735

wpid-20130331_1720301

wpid-20130331_171806

wpid-20130331_173046

wpid-20130331_173037

wpid-20130331_173033
När vi var hemma, gick jag strax till sängs för jag var otrolig trött.

Kategorien: Lek och spel, Mitt Liv | Schlagwörter: , , , , | Hinterlasse einen Kommentar

Beitragsnavigation

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

w

Verbinde mit %s

Bloggen auf WordPress.com.

%d Bloggern gefällt das: