Hälsat på Atilla, lekt med Bosse

I tisdags mötte vi ganska många hundar när jag var ute med matte på kvällen. Jag fick hälsa på Atilla som underkastade sig snart men hon är ju bara ett år gammalt. Sen gick vi vidare och jag fick leka med Bosse. Men han orkade inte länge, förmodligen för att han ha så mycket tjock päls. Men det var kul ändå.

Och så fick jag beröm från Bosses matte! När vi hade lekt klart eller snarare sagt när Bosse behövde vila, nosade jag runt lite gran och kom väl lite för nära vägen. Då ropade matte efter mig och jag kom på en gång. Det tyckte Bosses matte var jättebra. Och min matte blev glad. 😉

Idag ska vi igen gå samma promenad på samma tid för matte hoppas att vi skulle träffa de där hundarna igen då. Ofta ser vi ju inga andra hundar i en hel vecka men matte ville ju träna hundmöten.

Vi får se om jag har nåt att rapporter ikväll.

Kategorien: Lek och spel | Schlagwörter: , , | Hinterlasse einen Kommentar

Beitragsnavigation

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

w

Verbinde mit %s

Bloggen auf WordPress.com.

%d Bloggern gefällt das: