Kanonbra leksak

Husse måste jobba idag fast det är helg. Jag var ute med honom innan han åkte och sen kunde jag sova vidare eftersom matte sov jättelänge idag.

Efter lunchen åkte även hon iväg men det dröjde inte länge tills hon var tillbaka med ett jätte paket. Och inne fanns urmånga godis, tandborstar och så en ny leksak eftersom jag inte tycker så mycket om leksaken jag fick när jag fyllde år. Men den där är superbra! Den piper, jag kan tugga på den och så kan man leka dragkamp! En multileksak så att säga. Matte var riktig glad att jag tycker om den.

20130413-222554.jpg

20130413-222611.jpg

20130413-222648.jpg

20130413-222717.jpg

20130413-222744.jpg

20130413-222831.jpg

Sen var vi ute och promenerade men det var inte så kul för det regnade. Men matte säger att det är bra att det regnar för då försvinner snön snabbare och så är det mindre dammig på vägerna. Men… egentligen var det dock hyfsat roligt för jag fick ju hoppa i den blötta snön utan kopplet. Det behövdes ganska mycket kraft att komma fram då. Och roligt var det.

image

När vi var hemma tog det ganska lång tid att torka av mig fõr jag var så blött. Och nu ligger jag i sängen och vänta tills matte kallar mig nãr det är dags för kvällsmat.

Kategorien: Mitt Liv | Hinterlasse einen Kommentar

Beitragsnavigation

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

w

Verbinde mit %s

Bloggen auf WordPress.com.

%d Bloggern gefällt das: